歌手譚嘉儀今日(6日)…

歌手譚嘉儀今日(6日)現身視廳展,為早前推出的粉紅膠碟舉行簽名會,場面熱鬧。已有年多未有公開與粉絲接觸的嘉儀悉心打扮到場,一身粉紅貼身裙相當配合主題,她說:「我都係手持正正式式舉行簽名會。粉紅色旺唔旺我就唔知,但本身好鍾意粉紅色,屋企有好多粉系衣飾,之前宣傳新歌亦試過將頭髮染成粉紅色。今次推出嘅粉紅膠碟係限量版,一早已經賣晒,今日能夠到場嘅粉絲都要手持呢張唱片入嚟。」

她又感激粉絲們一直的包容與體諒:「真係好耐冇同佢哋見面,但有啲人平時知道我喺電視城開工,都會專程喺出面等我。」談到接下來的工作,她透露年底會復辦早前因疫情宣布延期的演唱會,但由於之前發生MIRROR演唱會意外,或令她的演出添變數,她坦言:「我都係唱吓歌,同跳少少舞啫,冇乜舞台機關,況且只係麥花臣球場舉行一場,希望唔使太擔心啦。」

Leave a Reply

Your email address will not be published.