韓團「酷龍」成員具俊曄早前宣佈與舊愛大S…

韓團「酷龍」成員具俊曄早前宣佈與舊愛大S(徐熙媛)閃電復合兼結婚,日前已經完成結婚手續,正式成為台灣女婿。近年具俊曄化身DJ Koo在世界各地夜店做電音DJ,其表演非常受歡迎,本來以為正與大S處於蜜月期,暫時都會放假享受新婚生活。但今日具俊曄於其IG宣佈下月有表演,令在台的Fans非常興奮。

其實具俊曄在電音DJ界知名度都好高,之前亦曾經到台灣夜店表演。不過閃婚後首次接Job當然零舍曯目啦!具俊曄今日於IG上載一張海報,表示下月8日將於台灣一間夜店,以DJ的身份進行表演,仲同Fans講:「See you soon in Club Ai in Taiwan!!! Apr,08,Fri !!!」這亦是他閃婚後,首次在台灣公開露面,未知老婆大S當晚會否捧老公場呢?





Leave a Reply

Your email address will not be published.