ViuTV節目《全民造星IV》…

ViuTV節目《全民造星IV》成為全城熱話,就連無綫花旦王君馨近日都自爆有追看,更坦言受日前《造星》中「翻版炎明熹」Marf嘅演出所感動,重拾入行前對跳舞嘅熱愛,佢晒出15年前嘅跳舞舊片,並表示:「一睇A5嘅演出,個人自動彈起左,跟住佢哋跳唱多年最Hit嘅PCD songs,跳完之後覺得好爽同好開心,好開心見到香港可以有一個咁樣嘅女子performance(表演)!諗返起自己15年前,在大學第3年,同我best friend組成的女子跳舞組合 Hypnotik。」

佢續指入行後曾因外界的評頭品足而變得恐懼,逐漸為討好其他人而抹殺最真實嘅自己,故寄語一班《造星》女仔要保持自我。佢又提到自己雖然熱愛演戲,但同樣享受舞台,恰巧近日有傳佢將離巢無綫,專心做獨立歌手,網民即揣測佢今次明撐ViuTV,疑為日後離巢鋪路,隨時有機會過檔ViuTV,更希望佢能與Marf同台合作。




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *